Flygplansrad

Allmänt
Genom att handla hos mig godkänner du mina villkor. För att handla måste du fyllt 18 år eller ha målsmans tillstånd. Jag förbehåller mig rätten att justera mina priser om jag anser det befogat. Jag vill också uppmärksamma dig på att bilderna kanske inte exakt återger produkternas verkliga utseende.

Priser
Alla mina priser anges i svenska kronor och moms är inkluderat i priset.

Betalning
Hos mig kan du betala via Swish, Stripe eller Paypal. Stripe och Paypal är två internationella sidor med hög säkerhet där du kan betala via ett konto eller direkt med kort.

Leverans
När jag mottagit din beställning och betalning skickas varorna normalt inom 2-5 arbetsdagar.

Frakt
Inom Sverige levereras varorna med Schenker eller Posten. Fraktkostnaden inom Sverige är för närvarande 69kr.

Avgift för ej uthämtat paket
Vid outlösta paket debiterar jag en avgift på 395kr för att täcka de kostnader som uppstår när paketet går i retur till mig. Om du har ångrat ditt köp är det billigare för dig att hämta ut paketet för att sedan göra en retur. Det är ditt ansvar att lämna giltig adress.

Transportskador
Kontakta mig omedelbart om du upptäcker en transportskada, cp@charlottapemer.se.

Reklamationsvillkor
För att reklamera en felaktig eller defekt vara ber jag dig kontakta mig omgående. Jag skickar dig en ny vara utan någon extra fraktkostnad, förutsatt att varan finns tillgänglig. Kan jag inte ersätta dig med en ny vara gör jag en återbetalning till dig när jag fått den defekta varan i retur. Vid retur av defekta varor betalar jag frakten. Kontakta mig innan du returnerar varan, cp@charlottapemer.se.

Ångerrätt & returer
En privatkonsument har, enligt distansavtalslagen, rätt att ångra köpet inom 14 dagar. Ångerrätten gäller då varan och förpackning återlämnas i oförändrat skick. Varan får ej vara använd, men förpackning får ha öppnats varsamt. För att använda ångerrätten skall du kontakta mig, cp@charlottapemer.se. Returfrakten bekostas av konsumenten. Återbetalning sker så fort jag fått tillbaka varan och returen är godkänd. Det är kunden som ansvarar för att varan kommer tillbaka till mig.

Returadressen är:
Charlotta Pemer
Klintgatan 1
854 60 Sundsvall
SWEDEN

Force majeur
Händelse utanför min kontroll, vilken ej skäligen kunnat förutses, skall hänföras till force majeure, vilket innebär att jag befrias från mina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.

Övrigt
Jag förbehåller mig rätten till ändring av all information utan föregående avisering. Vid eventuell slutförsäljning eller om ett försäljningsobjekt utgått, har jag rätt att häva köpet och återbetala eventuella i förskott inbetalda belopp.

Flygplan singel

Brev

lastbil

Flygplansrad