Allmänt
Genom att handla hos Charlotta Pemer godkänner du villkoren. För att handla måste du fyllt 18 år eller ha målsmans tillstånd. Charlotta Pemer förbehåller sig rätten att justera sina priser om Charlotta pemer anser det befogat. 

Priser
Alla priser shoppen anges i svenska kronor och moms är inkluderat i priset.

Betalning
Betalning görs via Swish, eller direktbetalning till bankgiro. 

Leverans
När din beställning och betalning mottagits skickas varorna normalt inom 2-5 arbetsdagar.

Frakt
Inom Sverige levereras varorna med Schenker eller Posten. Fraktkostnaden inom Sverige är för närvarande 98kr.

Avgift för ej uthämtat paket
Vid outlösta paket debiteras en avgift på 350kr för att täcka de kostnader som uppstår när paketet går i retur till mig. Om du har ångrat ditt köp är det billigare för dig att hämta ut paketet för att sedan göra en retur. Det är ditt ansvar att lämna giltig adress.

Transportskador
Kontakta mig omedelbart om du upptäcker en transportskada, cp@charlottapemer.se.

Reklamationsvillkor
För att reklamera en felaktig eller defekt vara ber jag dig kontakta Charlotta Pemer omgående. En ny vara skickas utan någon extra fraktkostnad, förutsatt att varan finns tillgänglig och att den defekta varan kommit i retur. Kan du inte ersättas med en ny vara görs en återbetalning till dig när den defekta varan kommit i retur. Vid retur av defekta varor betalar jag frakten. Kontakta mig innan du returnerar varan, cp@charlottapemer.se.

Ångerrätt & returer
En privatkonsument har, enligt distansavtalslagen, rätt att ångra köpet inom 14 dagar. Ångerrätten gäller då varan och förpackning återlämnas i oförändrat skick. Varan får ej vara använd, men förpackning får ha öppnats varsamt. För att använda ångerrätten skall du kontakta Charlotta Pemer, cp@charlottapemer.se. Returfrakten bekostas av konsumenten. Återbetalning sker så fort varan kommit i retur och returen är godkänd. Det är kunden som ansvarar för att varan kommer tillbaka till mig.

Returadressen är:
Charlotta Pemer
Klintgatan 1
854 60 Sundsvall
SWEDEN

Force majeur
Händelse utanför Charlotta Pemers kontroll, vilken ej skäligen kunnat förutses, skall hänföras till force majeure, vilket innebär att jag befrias från mina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.

Övrigt
Charlotta Pemer förbehåller sig rätten till ändring av all information utan föregående avisering. Vid eventuell slutförsäljning eller om ett försäljningsobjekt utgått, har Charlotta Pemer rätt att häva köpet och återbetala eventuella i förskott inbetalda belopp.